Grupy turystyczne

Oferta cateringu przygotowana jest w dwoch zestawach w pięciu wariantach. Do pierwszego podawana jest woda mineralna butelkowana oraz kawę lub herbatę, a do drugiego dodatkowo sok.

Zestaw nr 1

Wariant I
kwaśnica na wędzonce
chrupiąca pierś z kurczaka, ryż, sałata ze śmietaną
sernik

Wariant II
schab po warszawsku
filet z mintaja w cieście, opiekane ziemniaki, surówka z kiszonej kapusty
ciasto drożdżowe

Wariant III
sałatka warzywna w sosie jogurtowym
pieczony schab ze śliwką, ziemniaki, warzywa na parze
ciastko czekoladowe

Wariant IV
rosół z makaronem
karkówka pieczona w sosie własnym, pęczak, surówka z ogórków kiszonych
deser lodowy

Wariant V
żurek z kiełbasą
wątróbki drobiowe duszone w wiśniach, z ziemniaczanym puree, surówka z białej kapusty
sałatka owocowa

Zestaw nr 2

Wariant I
sałatka warzywna z sosem jogurtowym
solianka rybna
schab marynowany w cynamonie, z ryżem i warzywami
lody z bitą śmietaną

Wariant II
ruloniki z szynki faszerowane estragonowym serkiem
chłodnik z botwinki (sezonowo)
filet z łososia w sosie koperkowym, ryż, warzywa na parze
sałatka owocowa

Wariant III
sałatka z wędzoną rybą
kwaśnica z boczkiem
żeberka wieprzowe pieczone w ziołach, ziemniaki opiekane, buraki zasmażane
sernik

Wariant IV
płaty śledziowe w kwaśnej śmietanie
barszcz czerwony z uszkami
sztuka mięsa w sosie chrzanowym, ziemniakami i sałatką z pomidorów
szarlotka

Wariant V
schab z morelą w galarecie
jarzynowa
filet z lina w sosie grzybowym, ziemniakami puree oraz warzywami sezonowymi
owoce z bitą śmietaną

Dowóz

Posiłki dowozimy na terenie całej Warszawy.
Sprawdź menu na dany dzień: 697 024 581